Antalyaspor ile Hami'nin yolları ayrıldı!

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Hami Mandıralı'nın sözleşmesini tek taraflı feshettiklerini bildirdi.

NTV Spor 23.02.2015 - 20:23
Antalyaspor ile Hami'nin yolları ayrıldı!

Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, kulüp yönetim kurulu toplantısının ardından, kurul üyeleriyle basın toplantısı düzenledi.

Mandıralı'yı, "Antalya'ya başarılı olmaya geldim. İstenmediğim yerde de hiçbir zaman olmam" gibi söylemlerde bulunduğu için yönetim kurulu olarak göreve başlattıklarını belirten Gencer, "Geldiği andan itibaren özellikle iç sahamızda bir tane puan kaybımız yoktu. Dört mağlubiyet aldık, üçünü iç sahamızda aldık. Deplasman başarı grafiği var deniliyordu. Dün deplasmanda da bir mağlubiyet aldık" şeklinde konuştu.

Gencer, geçen hafta kulüpte, ceza ve kadro dışı olaylarının yaşandığını aktararak, bu kararların teknik ekibin sunduğu raporlar yönünde, yönetim kurulunca alındığını vurguladı.

Hami Mandıralı ile bugün bir araya geldiklerini ve görüştüklerini dile getiren Gencer, "Görüşmeler neticesinde olumlu sonuç alınmadı. Biz de yönetim kurulu olarak, Hami Mandıralı hocamızın görevine son veriyoruz. Sözleşmesini tek taraflı olarak feshediyoruz. Şu andan itibaren Hami Mandıralı'nın Antalyaspor ile bir ilişkisi, bağı kalmamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'na da bu toplantının ardından bildirimimizi yapıyoruz. Noter işlemlerimizi başlatarak, Antalyaspor ile Hami Mandıralı'nın yollarını ayırıyoruz. Antalyasporumuza hayırlı olsun. Hami Mandıralı'ya da bundan sonraki teknik direktörlük yaşamında başarılar diliyoruz" dedi.

Gencer, yeni teknik direktör için henüz karar vermediklerini, görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

Yönetim kurulunun düzenlediği basın toplantısından önce tesislerden ayrılan teknik direktör Hami Mandıralı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, "Buraya kadarmış. Hayat devam ediyor" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...