Mersin gol oldu yağdı!

Ligin ikinci yarısında attığı gollerle dikkati çeken Mersin İdmanyurdu, son 5 maçında 3 gol ortalamasını yakaladı.

NTV Spor 24.02.2015 - 12:32
Mersin gol oldu yağdı!

Devre arasında transfer yasağı nedeniyle takıma takviye yapamayan Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu, ligin ikinci yarısında rakip kaleleri boş geçmiyor.

AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, ligin ilk yarısını 22 puanla 9. sırada tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip, daha önce takımda yer alan futbolculardan kaynaklı davalar nedeniyle getirilen transfer yasağı nedeniyle devre arasında takıma takviye yapamadı.

Elindeki kadroyla ikinci yarıya başlayan Akdeniz temsilcisi, ilk hafta konuk olduğu İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Daha sonra Beşiktaş'a 2-1 yenilen Mersin ekibi, daha sonraki haftalarda sırayla Kasımpaşa'yı 6-2, Çaykur Rizespor'u 4-0, Kardemir Karabükspor'u da 2-1 yendi.

Ligin ikinci yarısında yaptığı 5 maçta hanesine 10 puan yazdıran "kırmızı şeytanlar", bu süreçte 15 gol atıp, 6 kez de meşin yuvarlağı kalesinde gördü.

Mersin İdmanyurdu, elde ettiği başarılı sonuçlarla son 5 maçta 3 gol ortalamasını tutturup spor kamuoyundan tam not aldı.

"Forvetler kendine geldi"

Mersin İdmanyurdu Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Ahmet Serttaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında performanslarının herkesi memnun ettiğini söyledi.

Takımın gol yollarında oldukça etkili olduğunun altını çizen Serttaş, "Forvetlerimiz kendine geldi. Onların gol atamadığı zamanda da defans devreye giriyor. Takım olarak çok iyi durumdayız. Ekipte arkadaşlık en üst düzeyde. Bu durum da başarıyı beraberinde getiriyor. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı bu başarılı performanslarından dolayı kutluyorum" dedi.

Transfer yasağı nedeniyle takviye yapamamalarına rağmen takımın üstün performans ortaya koyduğunu anlatan Serttaş, ligde ve kupada çok iyi gittiklerini söyledi.

Serttaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde Fenerbahçe'yle karşılaşacaklarını anımsatarak, turu geçen taraf olmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...