Aktürk PFDK'ya sevkedildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ile Balıkesirspor ve Trabzonspor kulüplerini Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

NTV Spor 24.02.2015 - 12:39
Aktürk PFDK'ya sevkedildi

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Balıkesirspor-Gençlerbirliği maçında hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketleri ve hakareti nedeniyle Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk ile yönetim kurulu üyesi Salih Zeki Çıkrıkçı, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe ve talimata aykırı hareketi nedeniyle yönetim kurulu üyeleri Faruk Demiraslan ile Hasan Cengiz Güneş, hakem soyunma odası koridorlarındaki sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle idareci Uğur Erol, antrenör Serkan Afacan ve kulüp görevlisi Serdar Akgül kurula sevk edildi.

Bu arada Balıkesirspor'un da Gençlerbirliği maçında 6 futbolcusunun sarı kart görmesi nedeniyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi, çirkin ve kötü tezahüratın yanı sıra saha olayları nedeniyle PFDK'ya sevkine karar verildi.

Hukuk müşavirliği ayrıca Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile yapılan maçta çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca Trabzonspor'u da PFDK'ya sevk etme kararı aldı.

Öte yandan PTT 1. Lig, Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'den bazı kulüp, idareci, teknik sorumlu ve futbolcular da PFDK'ya sevk edildi.

Sayfa Yükleniyor...