F.Bahçe'de Hasan Ali Kaldırım seferberliği!

Fenerbahçe, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı çalıştı. Bu hafta içinde takımla antrenmanlara katılması beklenen Hasan Ali Kaldırım'ın Konya deplasmanına yetişmesi için büyük çaba harcanıyor.

NTV Spor 24.02.2015 - 14:33
F.Bahçe'de Hasan Ali Kaldırım seferberliği!

Spor Toto Süper Lig'de haftayı Akhisar Belediyespor yenilgisiyle tamamlayan Fenerbahçe'de Torku Konyaspor maçının hazırlıkları moralsiz başladı. Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı çalışırken, Gökhan Gönül, Akhisar maçında ilk 11'de forma giyen diğer oyuncularla birlikte yenilenme çalışması yaptı.

Caner Erkin'in gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmesinin ardından Konyaspor maçı öncesinde gözler Hasan Ali Kaldırım'a çevrildi. Yaklaşık 3 haftadır takımdan ayrı çalışan milli futbolcunun tedavisi devam ediyor.

Bu hafta içinde takımla antrenmanlara katılması beklenen Hasan Ali Kaldırım'ın Konya deplasmanına yetişmesi için büyük çaba harcanıyor. Hasan Ali'nin forma giyememesi halinde sol bekte Kadlec görev yapacak. Bu durumda İsmail Kartal yabancı oyuncularından birini kulübeye çekmek zorunda kalacak.

Alper Potuk'un ise Torku Konyaspor maçına yetişmesi zor görünüyor. Milli futbolcunun adalesinde ikinci dereceden yırtık belirlenmiş ve tedavisine başlanmıştı. Aldığı 4 maçlık cezasının 3'ünü tamamlayan Volkan Demirel de Konya'daki maçta forma giyemeyecek.

Öte yandan Akhisar Belediyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Emre Belözoğlu'nun ciddi bir problemi bulunmuyor.

Sayfa Yükleniyor...