Pellegrini inanıyor

Manchester City Menajeri Manuel Pellegrini, Barcelona'ya evlerinde 2-1 yenilmelerine karşın, tur şanslarının sürdüğünü savundu. Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise rövanş maçında da kazanmak için sahaya çıkacaklarını söyledi.

NTV Spor 25.02.2015 - 11:40
Pellegrini inanıyor

Liverpool'dan ayrıldıktan sonra ilk kez Ada'da bir maça çıkan Luis Suarez, Manchester City'i yıkan adam oldu. Katalan ekibi sahadan 2-1 galip ayrılırken, Suarez, bu sezon Barcelona formasıyla ilk kez, bir maçta 2 gol attı. Yıldız oyuncunun, Katalan ekibinin formasıyla çıktığı 23 maçta 9 gol - 12 asisti bulunuyor. Barcelona'nın rövanşa çok daha rahat çıkmasını ise Manchester City kalecisi Joe Hart, son saniyede Messi'nin penaltı vuruşunu kurtararak önledi. City menajeri Manuel Pellegrini, Hart'ın kurtarışının önemine dikkat çekerken şunları söyledi:

"Skor 3-1'e gelseydi turu geçmemiz çok daha zor olabilirdi. Barcelona'dan daha kötü bir takım değiliz. Bunu da 2. yarıda sergilediğimiz performansla gösterdik. Hala tur şansımız sürüyor"

Takımını sahaya çift forvetle süren Pellegrini, taktiğinin hatalı olduğu görüşüne de katılmazken, "Hata yaptığımı düşünmüyorum. İlk yarıda rakibimize gereğinden fazla saygı gösterdik. İkinci yarıda da aynı oyuncular sahadaydı ve bambaşka bir tablo çizdik. Maçın ilk dakikasından itibaren, 2. yarıda olduğu gibi oynamalıydık" ifadelerini kullandı.

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique ise hafta sonunda alınan şok Malaga yenilgisinden sonra, takımının gösterdiği tepkiden memnun. Galibiyeti hakettiklerini vurgulayan Enrique, rövanş maçını kazanmak için de ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...