Üzülen olmadı

Juventus ile Borussia Dortmund'u karşı karşıya getiren maçın ardından, 2 takımın çalıştırıcıları da skordan memnundu. Hem Juventus Teknik Direktörü Allegri, hem de Dortmund Teknik Direktörü Klopp, rövanş öncesi tur için umutlu konuştu.

NTV Spor 25.02.2015 - 11:46
Üzülen olmadı

Şampiyonlar Ligi'nde 1997'de final oynayan Juventus ile Borussia Dortmund, bu kez 2. turda karşı karşıya geldi. Maç, ilk yarıda atılan gollerle 2-1 Juventus'un üstünlüğü ile son buldu. 2 takımın teknik direktörleri de sonuçtan memnundu.

Serie-A'da topun sürekli ayaklarında olmasına alıştıklarını söyleyen Juventus Teknik Direktörü Allegri, Chiellini'nin hatası dışında, rakibe büyük bir gol fırsatı tanımamalarının kendisini memnun ettiğini söyledi.

İkinci yarıda daha dengeli bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Allegri, "Serie-A'da genellikle yüzde 70 oranında topa sahip oluyoruz. Açıkçası oyuncularım topu rakibine verip; savunma yapmaya alışkın değil. Ancak 2. yarıda hem hücum ettik hem de başarıyla savunma yaptık. Bu dengeli oyun bana gelecek için ümit verdi. Çünkü Avrupa'da başarılı olabilmek için dengeli bir oyun sergilemek zorundayız" ifadelerini kullandı.

Bundesliga'da üst üste aldığı galibiyetlerle düşme hattından çıkan Borussia Dortmund da sonuçtan memnun. Teknik direktör Jurgen Klopp, skorun adil olduğunu vurguladı. İlk yarıda daha iyi oynadıklarını söyleyen Klopp; "Ancak Juventus çok iyi bir takım. İlk yarıda 2 fırsat buldular ve 2'sini de değerlendirdiler. Umarım 2. maça onlara bu fırsatları tanımayız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...