F.Bahçe'de Torku Konyaspor mesaisi!

Fenerbahçe'de Konyaspor maçı öncesinde Caner Erkin'in eksikliği yabancı kontenjanında sorun yaratıyor. Teknik direktör İsmail Kartal, Kadlec'i oynatıp, Meireles'i kulübeye çekmeyi planlıyor.

NTV Spor 26.02.2015 - 16:06
F.Bahçe'de Torku Konyaspor mesaisi!

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray derbisi öncesi puan kaybı yaşamak istemeyen Fenerbahçe, cumartesi günü Torku Konyaspor ile karşılaşacak. Cezaları bulunan Volkan Demirel ve Caner Erkin bu maçta görev alamayacak. Hasan Ali Kaldırım'ın yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı olması ve ağrılarının sürmesi sol bekte rotayı Michal Kadlec'e çevirdi.

Ancak Kadlec'in oynaması bir yabancının kulübeye gelmesi anlamını taşıyor. Savunmada Bruno Alves ve Egemen ikilisini bozmak istemeyen, ileri uçta Alper Potuk'un sakatlığı nedeniyle mecburen 3 yabancı kullanacak teknik direktör İsmail Kartal'ın Raul Meireles'i kulübeye çekmesi bekleniyor. Bu durumda orta sahada Mehmet Topal'a Selçuk Şahin eşlik edecek.

Ağrıları bulunan ve son 2 antrenmanda takımla çalışamayan Emre Belözoğlu ise son antrenmanda kendini deneyecek. Eğer Emre takımla çalışırsa ilk 11'de başlayacak. Yabancı kuralı da düşünülürse milli futbolcunun durumu kritik önem taşıyor.

Diğer yandan Fenerbahçe, son haftalarda olduğu yine sakat ve cezalı oyuncuların da bulunduğu tam kadro halinde Konya'ya gidecek.

Sayfa Yükleniyor...