Ersun Yanal: "Prestij maçı gibiydi"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kaybettikleri ve UEFA Avrupa Ligi'nden elendikleri Napoli maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, "Rakibimize bundan sonraki turda başarılar diliyorum. Güçlü bir rakiple oynadık. İlk maçta aldığımız skor bizim için oldukça zor hale getirmişti turu. Bugün prestij karşılaşması şeklinde geçti" dedi.

NTV Spor 27.02.2015 - 01:02
Ersun Yanal: "Prestij maçı gibiydi"

Çok eksik bir takım olduklarının altını çizen Ersun Yanal, "Yaklaşık 18-19 oyuncu transferiyle yeni kurulan bir takımız. Bu takımın oyuncularının bir kısmının sakatlığı, bir kısmının UEFA listesine yazılmaması, bir kısmının Afrika Kupası'nda uzun süre olması, bizimle ilgili karşılaşmanın sonucunu belirleyecek alt nedenler oldu. Bu turda istediğimiz kadroyla mücadele etseydik, rakibimizle daha zorlu bir tur mücadelesi yapabilirdik. İlk maçtan farklı olarak bugün Mehmet Ekici'yi kullanabildik. Onun dışında aynı kadroyla sahaya çıktık. Bugün biraz daha dirençliydik. Biraz daha oynamaya çalıştık" ifadesini kullandı.

BENİTEZ: OYUNDAN MEMNUNUM
Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında, "İyi bir maç çıkarmaya çalıştık. Kazanmak için sahaya çıkmıştık ve bunu yaptık. Genelde iyi mücadele ettik. Takımın çıkardığı oyundan oldukça memnunum. Daha fazlası olabilir miydi, evet. Ama her zaman fazlasını elde etmek mümkün değil. Kaçırdığımız pozisyonlar oldu. Yorgunluk da vardı. Önümüzdeki maçlarda elimizden geleni yapacağız" dedi.

"BEŞİKTAŞ İYİ VE BÜYÜK BİR TAKIM"
Benitez, Liverpool'un Beşiktaş'a elenmesiyle ilgili bir soruyu yanıtlarken de, "Liverpool için tabii ki üzüldüm. Ama Beşiktaş iyi ve büyük bir takım. Hak eden kazandı diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

 

Sayfa Yükleniyor...