Guarin'i övdü, kurayı değerlendirdi

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Celtic'i nefis bir golle deviren Freddy Guarin'i, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde istediğini açıkladı.

NTV Spor 27.02.2015 - 15:58
Guarin'i övdü, kurayı değerlendirdi

Roberto Mancini, Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde Inter'in Kolombiyalı orta saha oyuncusu Freddy Guarin'i istediğini belirtti.

Inter Teknik Direktörü Mancini, 1-0 biten Celtic maçında 25 metreden topu ağlara gönderen ve son 5 maç 4. golünü atan Kolombiyalı yıldızı geçen yıl Galatasaray'a gelmesi için teklif yaptığını açıkladı.

Mancini, "O dönemde Galatasaray'a gelmeyi kabul etmedi. Ama iyi ki gelmemiş. Onun Galatasaray'da çok yararlı olabileceğini ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyordum." ifadesini kullandı.

Guarin ile sözlerine devam eden İtalyan teknik adam, "Inter'de kalmayı tercih etti. Ama şu anda kadromda olmasından son derece memnunum. Çünkü harika bir performans ortaya koyuyor." yorumunu yaptı.

Mancini UEFA Avrupa Ligi'nde Wolfsburg ile eşleşmeleriyle ilgili olarak ise, "Zor bir kura. İki maç da çok keyifli geçecek. Turu geçen taraf biz olmak istiyoruz." dedi.

Sayfa Yükleniyor...