"İyi bir kura çektik"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımıyla eşleşmekten memnun olduklarını söyledi.

NTV Spor 27.02.2015 - 16:09
"İyi bir kura çektik"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleşen UEFA Avrupa Ligi son 16 turu kura çekilişinin ardından dün oynanan Liverpool maçına dikkati çekerek, "Dünkü heyecanın devamı için bugünkü kurayı çektik" diye konuştu.
     
"Bana göre oynanmadan hiçbir maç kazanılmaz" değerlendirmesinde bulunan Torunoğulları, "İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. İnşallah iki maçın sonucunda da mutlu bir şekilde biz ayrılırız" şeklinde konuştu.
     
Arsenal, Tottenham ve Liverpool'dan sonra son 16 takım arasında yer alan tek İngiliz takımı Everton ile eşleşmek istediklerini kaydeden Torunoğulları, "Kendi açımdan ben üzüldüm. İngiltere'ye hayli alışmıştık. Devamının gelmesini isterdim. Nasipte bu varmış" dedi.
     
Dünkü maçla ilgili de Torunoğulları, "Oteriteler, 'Liverpool final oynar' diyordu. Beşiktaş'ı unutmuşlar. Beşiktaş da gerekeni yapmıştır" diye konuştu.
     
Beşiktaş'ın kupada final oynama ihtimali hakkında ise Torunoğulları, "Daha erken. İlk önce önümüzdeki turu geçmeyi hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...