Katar'da finalin adı kondu!

Kadın Tenisçiler Birliği (WTA) Dünya Turu kapsamında Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenen Total Açık Tenis Turnuvası'nda yarı final mücadelelerinin ardından Belaruslu Victoria Azarenka ve Çek Cumhuriyeti'nden Lucie Safarova finale yükseldi.

NTV Spor 27.02.2015 - 22:33
Katar'da finalin adı kondu!

Uluslararası Halifa Tenis ve Squash Kompleksi'nde düzenlenen, toplam 731 bin dolar ödüllü turnuvada yarı final maçları sona erdi.

Yarı final mücadelesinde 7 numaralı seribaşı ABD'li raket Venus Williams ile art arda yaşadığı sakatlıklar sonrası dünya sıralamasında 48'inciliğe kadar gerileyen ve bu turnuvada yarı finale yükselen Belaruslu Victoria Azarenka karşı karşıya geldi. İlk seti 6-2 kaybeden Belaruslu raket, ikinci seti 6-2, üçüncü seti de 6-4 kazanarak finale adını yazdırdı.

Günün diğer bir maçında Çek Cumhuriyeti'nden Lucie Safarova ve 9 numaralı seribaşı İspanyol raket Carla Suarez Navarro karşılaştı. Çek raket, rakibini 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek final biletini aldı.

Maçı izlemeye gelenler arasında Katar Emiri'nin kızkardeşi Şeyha Meysa ve İngiliz eski futbolcu David Beckham da yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...