Avcı'nın keyfi yerinde!

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Akhisar Belediyespor'u deplasmanda devirdikleri için mutlu olduklarını belirtirken hedeflerini Avrupa Kupaları olarak gösterdi.

NTV Spor 01.03.2015 - 17:38
Avcı'nın keyfi yerinde!

Maçtan önceki oyun planlarını zaman zaman rakibe ya da sahaya göre yaptıklarını kaydeden Avcı, zeminin şartlarını düşünerek fizik kalitesi yüksek, düşen topların önemli olabileceği bir oyunu planladıklarını kaydetti.

Golü bulana kadar geçen bölümde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu vurgulayan Avcı, "Golden sonraki bölümde 77. dakikada ikinci golü bulana kadar Akhisar bizim sahamızda oynayarak daha fazla alan verdi. Bloklarımız çok sıkışık kaldı, bunu açmaya çalıştık. Özellikle Cenk'i oyuna aldıktan sonra geniş alanları daha süratle oyuncular ile kullanabilmek istemiştik. Buna 77. dakikada cevap geldi. 2-0 olduktan sonra oyun tamamen dengeli ve kontrollü oldu." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışı içinde ikinci 3'ün içinde yer bulmak ve Avrupa Kupaları'na katılma planlarının bulunduğunu söyleyen Avcı, gelecek hafta sahalarında karşılaşacakları Konya maçını kazanarak yarışın içinde olmaya devam etmek istediklerini belirtti.

Sayfa Yükleniyor...