Banvit'in hedefi Avrupa!

Banvit Basketbol Kulübü Başkanı Özkan Kılıç, 4 Mart'ta Bandırma'da konuk edecekleri İtalya'nın güçlü ve köklü ekiplerinden Virtus Acea Roma'yı eleyerek, Avrupa'nın ikinci büyük kupası olan ULEB Avrupa Kupası'nda ilk 8 takım arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.

NTV Spor 02.03.2015 - 13:11
Banvit'in hedefi Avrupa!

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ULEB Avrupa Kupası'nda 4 Mart'ta İtalya ekibi Virtus Acea Roma ile sahalarında karşılaşacaklarını belirtti.

Şu anda tek gündemlerinin bu maç ve Avrupa'da başarı olduğunu ifade eden Kılıç, "Virtus Acea Roma maçına odaklanmış durumdayız. İtalya'nın güçlü ve köklü ekiplerinden Virtus Acea Roma'yı eleyerek, Avrupa'nın ikinci büyük kupası olan ULEB Avrupa Kupası'nda ilk 8 takım arasına ismimizi yazdırmayı hedefliyoruz" dedi.

Bu maçın kolay olmayacağını vurgulayan Kılıç, "Tarihinde İtalya ve Avrupa Kupası şampiyonlukları bulunan bir takımla oynayacağız. Bu noktada Bandırma'nın ve Bandırma seyircisinin şu ana kadar yaptığı gibi takımına sahip çıkmasını istiyoruz. Tek yürek halinde Avrupa'da ulaşabileceğimiz en üst noktaya varmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Türkiye Basketbol Ligi'nde ise önümüzdeki haftalarda belli bir istikrarı yakalayarak play-off mücadelesine avantajlı bir sıradan başlamak istediklerini söyledi.

Yarıştıkları bu iki zorlu kulvarda başantrenör Selçuk Ernak ve ekibine güvenlerinin tam olduğunu belirten Kılıç, "Yıllardır beraber olmamızın ve birbirimizi çok iyi tanımanın yaratacağı sinerji ile özellikle Avrupa'da bu sezona kadar yapmış olduklarımızın daha üzerinde bir sonuç almak amacındayız" ifadesini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...