Eksikler dönüyor

Fenerbahçe bir yandan kupadaki Mersin İdman Yurdu maçına hazırlanırken, bir yandan da akıllar hafta sonunda oynanacak derbide. Sarı lacivertlilerde, Torku Konyaspor maçında oynayamayan dört oyuncu Galatasaray maçında kadroya dönecek.

NTV Spor 02.03.2015 - 13:46
Eksikler dönüyor

Ligde arka arkaya yaşadığı puan kayıplarıyla zirveyi kaptıran sarı lacivertliler, Galatasaray derbisini kazanarak yarıştan kopmamak amacında. Sarı lacivertlilerde, Torku Konyaspor maçında ilk 11'de başlayamayan dört oyuncu kadroya dönüyor.

Volkan Demirel ve Caner Erkin'in cezaları bitti. Özellikle Caner'in sol beke dönmesi, son maçta Kadlec'in oynamasıyla oluşan yabancı kontenjanı krizini de ortadan kaldıracak. Kadlec'in oynaması, Bruno Alves'i kulübeye yollamış ve savunmanın göbeğindeki Egemen-Bruno Alves ikilisinin bozulmasına neden olmuştu. Böylece Fenerbahçe, Gökhan-Alves-Egemen ve Caner'den oluşan ideal savunma kurgusuna dönebilecek.

Sakatlığı nedeniyle Konya'da ilk 11 başlatılmayıp risk alınmayan Emre Belözoğlu'nun ise derbiye kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Ağrılarının geçmesi durumunda milli oyuncunun ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Sakatlıkları süren Alper Potuk ve Hasan Ali Kaldırım'ın ise derbiye yetişip yetişmeyeceği belli değil. Alper Potuk, adalesindeki yırtık nedeniyle Akhisar Belediyespor ve Torku Konyaspor maçlarının kadrosunda yer almamıştı. Hasan Ali ise yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı durumda.

Sayfa Yükleniyor...