Rooney'den Di Maria'ya destek!

Manchester United Kaptanı Wayne Rooney, düşük performansı nedeniyle eleştirilen takım arkadaşı Angel di Maria’ya destek çıktı. Her futbolcunun formdan düştüğü dönemler olduğunu hatırlatan Rooney, Di Maria'nın en kısa zamanda eski performansına kavuşacağını söyledi.

NTV Spor 02.03.2015 - 14:29
Rooney'den Di Maria'ya destek!

Manchester United'ın 92 milyon dolarlık rekor bonservis bedeliyle Real Madrid'den renklerine bağladığı Angel di Maria, hala beklentileri karşılayabilmiş değil. Bu sezon Premier Lig'de 19 maçta görev alan Arjantinli yıldız, yalnızca üç kez fileleri havalandırdı. 

Di Maria son olarak Sunderland ile oynanan maçın ikinci yarısında oyundan alındı. Manchester United Kaptanı Wayne Rooney, Real Madrid'deki başarılı performansını aratan takım arkadaşına destek verdi.

Her futbolcunun formdan düştüğü dönemler olabileceğini hatırlatan Rooney, bunun geçici bir durum olduğunu söyledi. Rooney "Di Maria harika bir futbolcu. Kimse bir gecede yeteneklerini kaybetmez. Hepimiz zaman zaman zorlanıyoruz. Di Maria eski formuna kavuşmak için çok çabalıyor. Ligin kalan bölümünde adım adım performansının zirvesine tırmanacak" diye konuştu.

Wayne Rooney, sezon başından bu yana menajer Luis van Gaal'in kendini orta sahada oynatmasıyla ilgili olarak ise "Forvet pozisyonunda oynadığımda daha iyi hissediyorum. Gol atabiliyorum. Ama takım kazandığı sürece nerede oynadığımın bir önemi yok" diye konuştu.
 
Ligde dördüncü sırada yer alan Manchester United'da Rooney, Sunderland ile oynanan maçta iki kez fileleri havalandırmış ve takımına 3 puanı getirien isim olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...