"İnsanlar artık televizyonlarını kapatmasınlar"

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı konuşurken; "Kadıköy'e lider gidip lider döneceğiz" dedi. Aybayrak centilmenlik çağrısında da bulundu ve "Ne olursa olsun, barış içinde bir maç olsun. Kavga, gürültü ve patırtıdan dolayı insanlar artık televizyonlarını kapatmasınlar" dedi.

NTV Spor 04.03.2015 - 11:57
"İnsanlar artık televizyonlarını kapatmasınlar"

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4-0 yenerek çeyrek finale çıktıkları Manisa maçının kendileri için çok iyi olduğunu söyleyerek Albayrak, "Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladık, iyi ve güzel bir maç olacak. İnsanlar evlerinde kavga seyretmek istemiyorlar. Maç günü milyonlarca insanın evine misafir olacağız. Keyifli bir maç olmasını diliyoruz. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Bizim de gücümüz belli. Hamza hocamızın gelmesinin ardından daha neşeli idmanlar yapıyoruz. Bunun mimarı Hamza Hoca'dır" dedi.  

"İNSANLAR GÜRÜLTÜ VE PATIRTIDAN TELEVİZYONLARI KAPATMASINLAR"
Florya'da iyi bir ortam yakaladıklarını söyleyen Albayrak, "Başta Duygun başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz bizi hiç yalnız bırakmıyor. Kadıköy'e de yönetim kurulu olarak tam kadro gideceğiz. Bu oyuncularımız ve taraftarımız için çok önemli. Zor bir maç olacak. Sakin hazırlanıyoruz. Maçın önemimin bilincindeyiz. Sonuç ne olursa olsun skor ne olursa olsun her şeyden önce barış olsun, kavgasız gürültüsüz bir maç olsun. İnsanlar artık yeter diyor, kavga istemiyor. Kavgadan, gürültü ve patırtıdan televizyonları kapatmasınlar" mesajını verdi.

"KADIKÖY'E LİDER GİDİP LİDER DÖNERİZ"
Kadıköy'e 4 puan farkla gitmelerinin kendileri için avantaj olacağını dile getiren Albayrak, "Play-off maçına da bir puan önde gitmiştik ve bunun sayesinde de şampiyon olmuştuk. O maçta oynayan ve bunun bilincinde olan bir çok arkadaşımız bu kadroda. Bunu haftasonunda Kadıköy'de de sürdüreceğmize inanıyorum. Daha önce de dediğim gibi, Allah'ın izniyle Kadıköy'e lider olarak gider lider olarak Florya'ya döneriz" ifadelerini kullandı.

"PRANDELLİ ŞAMPİYONLUK PRİMİNDEN DE PAY İSTER"
Albayrak, açıklamalarının ardından Yenibosna'daki işyerinde gazetecilerle bir araya geldi.

İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin Galatasaray'dan alacakları için Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne (CAS) başvurduğunun hatırlatılması üzerine "Şampiyon olursak Prandelli, şampiyonluk priminden de pay ister" diye konuşan Abdurrahim Albayrak, "Avukatlarımız ilgileniyor. Bir İsviçreli ve bir Galatasaraylı iki avukatımız var. Duygun Yarsuvat ve Hamdi Yasaman da hukuk konusunda uzman. Spor hukukunda da uzman olan başka bir avukatı da görevlendireceğiz. Bu davayla ilgili gerekli deliller var. Kazanacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Albayrak, Prandelli'yi gönderdikten sonra Hamza Hamzoğlu ile 500 bin dolara sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, "Herkes hesap yapıyor. Hamza Hamzaoğlu'na 500 bin dolar verdik ve 10 galibiyet ve 2 beraberlik aldık,  11 trilyon para kazandık" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...