Göktürk Ural'a af çıkıyor mu?

Galatasaray Liv Hospital'da Göktürk Ural'a af çıkıyor mu? Konuyla ilgili NTV Spor'a açıklamalarda bulunan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, Göktürk'ün şuan için affedilmediğini, kararı Başantrenör Ergin Ataman'a bıraktıklarını söyledi.

NTV Spor 04.03.2015 - 15:04
Göktürk Ural'a af çıkıyor mu?

NTV Spor'da yayınlanan 14/16 programına telefonla bağlanan Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ural Aküzüm, affedilmesi gündemde olan Göktürk Ural konusuna açıklık getirdi.
 
"Ergin Ataman hocamız bir açıklama yaptı. Böyle bir olaydan dolayı genel anlamda üzgün olduğunu açıkladı" diyen Aküzüm, genç basketbolcuları içinse "Göktürk Ural da bizim bir değerimiz. Takımımızın bir oyuncusu" ifadelerini kullandı.
 
Bugün için bir affın söz konusu olmadığını, ama önümüzdeki günlerde olabileceğini belirten Aküzüm, "Bugün için gündemde olmamakla birlikte önümüzdeki günlerde Galatasaray ailesi içinde, Galatasaray geleneklerine uygun bir şekilde çözmeye çalışacağız. Ancak bugün için bir af söz konusu değil" diye konuştu.
 
Açıklamalarını "Zaten böyle bir kararı da biz Yönetim Kurulu değil hocası Ergin Ataman verecek" diye sürdüren Aküzüm, topu Ataman'a attı.
 
Abdürrahim Albayrak ile birlikte basına yaptığı açıklamaların "Hemen affediliyor" şeklinde algılandığını ama doğrudan böyle bir açıklamasının olmadığını da belirten Aküzüm, "Galatasaray ailesi içinde sorunların çözülebileceğini söyledim. Aramızda bunları konuştuğumuzu söyledim" dedi.
 
Ural Aküzüm sözlerini "Affetme kararını zaten Ergin Ataman verecektir. Yönetim Kurulu değil bu sortif bir olay, onun sporcusu. Bunu önümüzdeki günlerde çözmeye çalışacağız" diye noktaladı.
 
Başantrenör Ergin Ataman 8 Şubat'taki Eskişehir Basket maçında Göktürk Ural'a tokat atmış, genç oyuncu kadro dışı bırakılmıştı. Ural, Ergin Ataman'ı Türktiye Basketbol Federasyonu'na şikayet etmiş ve Ataman'a 75 bin TL para cezası verilmişti. Ataman geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak, yaşanan olay nedeniyle özür dilemişti.

 

Sayfa Yükleniyor...