Verona maçı son şansı!

İtalyan devi Milan'da işler yolunda gitmiyor. Sezon başında Clarence Seedorf'un yerine Milan Teknik direktörlüğüne getirilen Filippo Inzaghi, Cumartesi günü takımının Verona ile oynayacağı maçı kazanamadığı takdirde görevden alınacak.

NTV Spor 04.03.2015 - 15:17
Verona maçı son şansı!

İtalya'dan çıkan haberlere göre; Milan, Verona ile oynanacağı maçı kazanamaması durumunda teknik direktör Filippo Inzaghi'nin görevine son verilecek. Seri A'da 10'uncu durumda bulunan Kırmızı Siyahlar'ın kötü gidişi sonunda Başkan Silvio Berlusconi'nin sabrını tüketti. 78 yaşındaki Berlusconi, kulüp CEO'su Adriano Galliani'ye Cumartesi günü oynanacak maçta üç puan alınamaması durumunda Inzaghi'yi göndermesini söyledi.

Kulüp yönetiminin, Inzaghini'nin sisteminden hayal kırıklığına uğradığı, takım performanısının yetersiz bulunduğu ve takımın özellikle gol yollarındaki etkisizliğinden dolayı genç teknik adamın eleştirildiği bildirildi.

Inzaghi ile yollar ayrıldığı takdirde takım yardımcı teknik direktör Mauro Tassotti'ye emanet edilecek. Sezon sonunda ise Vincenzo Montella, Luciano Spalletti ve Jurgen Klopp arasında bir seçim yapılacak.

Sayfa Yükleniyor...