Orman'dan sitem!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, futbol takımına son haftalardaki puan kayıplarını yakıştıramadığını ve bundan sonra maç önceleri takımla birlikte konaklayarak onlara destek olacağını söyledi.

NTV Spor 05.03.2015 - 15:56
Orman'dan sitem!

Kadın sporcularıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde bir araya gelen ve yemek yiyen başkan Fikret Orman, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Başkan Orman, “Daha önümüzde çok maç var ama Beşiktaş Futbol A Takımı'na özellikle Avrupa'da başarılı bir grafik çizen takıma ligde puan kayıpları yakışmıyor. Bizim gibi güçlü kadroya iki haftadır yaşanan puanlarını hiç yakıştıramadım takımıma. Yorgunlukta var, neredeyse bütün maçlarımızı deplasmanda oynuyoruz. Bu arkadaşlarımız da netice itibari ile insan, fakat bir yandan da profesyoneller ve duygusal bir ilişki değil. Bu kalitede ki bir takımın daha iyi konsantre olması lazım. Demek ki bir takım hatalar yapmışız. Biraz daha fazla ilgilenmemiz gerektiğini düşünüyorum. Maç önceleri takımla aynı otelde kalmıyorduk fakat bundan sonra artık kamp yapılan otelde onlarla birlikte kalmaya başlayacağız” dedi.

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI
Süper Lig'de bu hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe – Galatasaray maçının sorulması üzerine Başkan Orman, “Puanlar açısında ilgimiz vardır doğrudur. Yoksa iki ezeli rakibimizdir maçlarıdır hayırlısı olsun. Bizim açımızdan kendi maçlarımızı izlemek çok stresli oluyor da, onların maçını izlerken o kadar stresli olmuyor. Dolayısıyla çok da yorum yapmak istemiyorum.” cevabını verdi.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ
Öte yandan Fikret Orman'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadın sporcularla bir araya geldiği yemeğe kadın basketbol, bayan voleybol, atletizm, kadın futbol ve Beşiktaş RMK Marine Takımı'nın sporcuları katıldı.

Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, Basketbol Şube Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özköse, Futbol Alt Yapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay katıldığı yemek öncesinde gazetecilere bir açıklama yapan başkan Fikret Orman, “Beşiktaş centilmenlik demektir. Camiamızın büyük bir kesimini bayanlar oluşturuyor. Bizde bayan sporları ile ilgili geçmişten beri çalışmalarımız ve yatırımlarımız var. Türkiye'de ilk bayan futbol takımını Beşiktaş kurdu. 8 Mart Dünya Kadınlar günü kapsamında da bir araya geldik” diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...