"Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz"

Galatasaraylı oyuncular kendinden emin! Derbi öncesi açıklamada bulunan Olcan Adın ve Umut Bulut, Fenerbahçe deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi.

NTV Spor 05.03.2015 - 16:20
"Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz"

###Contest-634###

Galatasaraylı Olcan Adın ve Umut Bulut, Fenerbahçe derbisi öncesi kulüp televizyonuna iddialı açıklamalarda bulundu. Olcan Adın, ezeli rakipleri yeneceklerini söylerken, Umut Bulut ise avantajın kendilerinde olduğunu ifade etti.

Derbiye hazır olduklarını belirten Olcan, "Son haftalarda oynamaya başladım. Oynadıkça açılacağımı biliyordum. Üstü üste aldığımız galibiyetler bize güven aşıladı. Bütün arkadaşlarım gibi ben de rahatım. Oraya gidep kazanacağımızı biliyoruz. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

Fenerbahçe maçının iki takım için de  çok zor geçeceğini ifade eden Umut Bulut ise, "Telafisi olmayan bir maç değil ama oraya avantajlı gidiyoruz ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. İyi konsantre olduk. Umarım  oradan istediğimiz sonucu alırız" ifadelerini kullandı.

Son olarak taraftarlara mesaj gönderen Umut Bulut, "Galibiyet için gidiyoruz. Beraberlik de olabilir. Oradan puan alırsak taraftarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum" diiye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...