Bursaspor'a tribün kapatma cezası!

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu yapılan toplantı sonucunda verdiği cezaları açıkladı. Kurul, Bursaspor'a tribün kapatma ile para cezası, Galatasaray'a ise para cezası verdi.

NTV Spor 05.03.2015 - 18:02
Bursaspor'a tribün kapatma cezası!

PFDK'dan yapılan açıklamada Bursaspor'a, Mersin İdman Yurdu maçındaki taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratından dolayı kale arkası tribününün kapatılması ve 300 bin TL para cezası verdi.

PFDK, Galaltasaray'a SAİ Kayseri Erciyesspor maçında taraftarlarının çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle sarı-kırmızılı ekibi 10 bin TL cezaya çarptırdı.

Eskişehirspor'a, Çaykur Rizespor maçında takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 10.500 TL para cezası, aynı maçta Sercan Kaya'ya dirsek attığı için kırmızı kart gören Adewole Raheem Lawal'a ise 3 maç men ve 13 bin TL ceza verildi.

PFDK'nın ceza verdiği bir diğer isim Kasımpaşalı Orhan Şam oldu. Takımının Gaziantep'i deplasmanda 2-0 yendiği maçın 47. dakikasında rakip oyuncuya çok sert giren lacivert beyazlı oyuncu 2 maç men cezasına çarptırıldı.

PFDK Torku Konyaspor'a ise Fenerbahçe maçında taraftarların kötü tezahüratı nedeniyle 60 bin TL fatura kesti.

Sayfa Yükleniyor...