"Kritik 2 puan kaybettik"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının açılış maçında Akhisar Belediyespor karşısında kritik 2 puan kaybettiklerini söyledi.

NTV Spor 06.03.2015 - 22:58
"Kritik 2 puan kaybettik"

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, maça gol atarak iyi başladıklarını belirterek, "Güzelbaşladık. Top bizdeydi. İlk 10 dakika pozisyonlara girdik. Bu gol bizi soğuttu. Durduk ve topu rakibe verdik. İkinci yarının ilk dakikaları toparlamaya çalıştık. Güzel bir gol attık. Yine de oyunu bıraktık. Topu yine rakibe verdik. Geri çekildik. Akhisar Belediyespor iyi top çevirdi. Net pozisyonları yoktu ama 2 gol attılar. Baskı kurdular. Hiç top tutamadığımız bir ikinci devre oynadık. 2-0 öndeyken çok önemli iki puanı kaybettik. Maçı kaybedebilirdik de" dedi.

"BİZ TAKIMIN SAHİBİ DEĞİLİZ"
Taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili soru üzerine Gürcü teknik adam, "Biz takımın sahibi değiliz. Bu kulübü çok iyi yöneten başkanı ve yöneticileri var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı kaldırarak çalışmamız gerekiyor. Her işte böyledir. Yaptığımız işe güvenerek neler yaptığımızı gösterdik. Taraftar da mutlu olmak istiyor. 2-0'dan maç kaybetmek istemiyorlar" şeklinde konuştu.

"İÇİM RAHAT"
İçinin rahat olduğunu vurgulayan Arveladze, "Herkes sorumluluğunu hissediyor. Sorumluluğumu taşıyan bir insanım. Hiçbir yerden kaçmayacağım bir sorumluluk duygum var. Bu bir yarış. Bizden daha iyi yapabilir belki bazıları. Ama içim rahat" diyerek sözlerini tamamladı.

Kasımpaşalı futbolcu Alpaslan Öztürk, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Alpaslan, haftaya Torku Konyaspor maçında oynayamayacak.

Sayfa Yükleniyor...