Aslan, Fener'e 'dur dedi'!

Galatasaray Liv Hospital, derbiyi kazanarak ligde rakibinin 6 maçlık galibiyet serisine son verdi. Ligde en son yenilgisini 14. haftada Darüşşafaka Doğuş'a karşı yaşayan sarı lacivertli takım, sonraki 6 maçından galibiyetle ayrılmıştı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Ülker Sports Arena'da oynanan maçı Fenerbahçe Ülker 85-74 kazanmıştı.

NTV Spor 09.03.2015 - 23:57
Aslan, Fener'e 'dur dedi'!

FENERBAHÇE ÜLKER, ABDİ İPEKÇİ'DE KAZANMAYI UNUTTU
Galatasaray Liv Hospital, Türkiye Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile Abdi İpekçi Salonu'nda üst üste oynadığı maçların 7'ncisinden de galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe Ülker, sarı kırmızılı takıma karşı ligdeki son galibiyetini 2010-2011 sezonun play-off final serisinde, 17 Haziran 2011 tarihinde kazandı. Galatasaray Liv Hospital, o karşılaşmadan sonra 4'ü normal sezon, 3'ü de play-off serisinde olmak üzere oynadığı 7 maçta sarı-lacivertli takıma şans tanımadı.

GALİBİYET SERİSİ EŞİTLENDİ
Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker karşısında elde ettiği sonuçla iki takım arasındaki tarihi rekabette galibiyet serisini eşitledi.

Bu karşılaşmayla beraber iki ekip ligde 223. kez karşı karşıya gelirken, 110 maç Fenerbahçe Ülker'in, 110 maç da Galatasaray Liv Hospital'in üstünlüğüyle sonuçlandı. Üç müsabaka ise turnuvaların statülerine uygun olarak beraberlikle sonuçlandı.

Sayfa Yükleniyor...