Kozak'tan Aysal'a çağrı!

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve camianın etkili isimlerinden Hayri Kozak, Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal’a çağrıda bulunarak basketbol takımına destek vermesini istedi.

NTV Spor 10.03.2015 - 16:34
Kozak'tan Aysal'a çağrı!

HÜSEYİN ÖZKÖK - Ünal Aysal'ın kendisine başkanlık yapma onuruna eriştiği camiasına bu jesti yapmasını beklediğini belirten Kozak ntvspor.net'e şunları söyledi:

“Dün gece  Abdi İpekçi'de  Türk basketbol tarihinde hatta belki de dünyada bir ilk gerçekleşti. İki oyuncusunun 40 dakika sahada kaldığı toplam  6 oyuncusu ile oynayan Galatasaray Liv Hospital takımı Euroleague'in final adayı Fenerbahçe Ülker gibi çok güçlü bir takımı yenerek büyük bir olay gerçekleştirdi. Üstelik de Koç Ergin Ataman'ın da cezası nedeniyle takımın başında olamadığı bir maçta. Bu gerçek anlamda tarihi bir zaferdir.
Bu takım bu başarısı ile sadece salonu dolduran muhteşem seyircisine değil, bir gün öncesinin milyonlarca üzgün taraftarına da benzeri yaşanmamış bir gece armağan etti. Bu yıl her türlü şanssızlığı yaşayan buna rağmen bu müthiş zaferi bizlere yaşatan bu takım şüphesiz her türlü takdiri hak ediyor.

Bu takımın yaşatılması, hatta birkaç takviye ile gelecek sezon Türkiye ve Avrupa'da başarılı olması için maddi desteğe ihtiyacı olduğu aşikardır. Gerçekçi bir bakışla kulübün bugün içinde bulunduğu sıkıntılı mali ortam böyle bir desteği vermesine maalesef engel teşkil ediyor. Ne yazık ki bir sponsor adayı da henüz ortada yoktur.

Ben bu konuda ilk çözüm olarak eski Başkan Ünal Aysal'ın  basketbol şubemizin en az gelecek sezon sonuna kadar sponsorluğunu üstelenmesini öneriyorum. Sayın Aysal'dan kendisine  3,5 yıl süre ile başkanlık onurunu yaşatan camiasına bu jesti yapmasını ve bu müjdeyi vermesini tüm Galatasaray'ı sevenler olarak bekliyoruz. Bu gençler ve takımına bu kötü günlerde destek olan taraftarlar bunu fazlasıyla hak ediyorlar.”

 

Sayfa Yükleniyor...