Winnicki'den galibiyetin şifresi!

Kadınlar Euroleague çeyrek final turu 3. maçında Galatasaray Odeabank'ı 63-52 yenip, seride durumu 2-1 yaparak Dörtlü Final'e yükselen Fenerbahçe'nin başantrenörü Jacek Winnicki, yaptıkları başarılı savunmaya dikkati çekti.

NTV Spor 11.03.2015 - 23:24
Winnicki'den galibiyetin şifresi!

Müsabaka sonrası basın toplantısına katılmayan ancak Fenerbahçe TV'ye açıklamalarda bulunan Winnicki, "Çok iyi savunma yaptık. Oyuncularımı kutluyorum. Son periyotta skor farkının azalmasına izin verdik ama galip gelmeyi bildik. Agresif savunmamızla kazandık. Galatasaray Odeabank'ın şansla soktuğu şutlar vardı. Maçın sonuna kadar ciddi agresiflik ortaya koyduk ve maçı kazandık" dedi.

"LİG MAÇINA BAKMAK DURUMUNDAYIZ"
Dörtlü Final'de Avrupa'nın en iyi 4 takımının karşı karşıya geleceğini aktaran Polonyalı teknik adam, şimdi bu organizasyona değil önlerindeki lig maçına bakmak durumunda olduklarını vurguladı.

TINA CHARLES: KESİNLİKLE FİNAL OYNAMAK İSTİYORUZ
Öte yandan, ürettiği 19 sayıyla maçın en skorer ismi olan ABD'li oyuncu Tina Charles ise, "Şimdi bu anın tadını çıkarıyorum. Çok mutluyum. Dörtlü Final zamanı geldiğinde de kazanmak istiyoruz. Benim kariyerimde ilk olacak. Kesinlikle final oynamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...