"PSG hak etti"

Şampiyonlar Ligi'ndeki Chelsea-Paris Saint Germain karşılaşmasının ardından İngiliz ekibinin menajeri Jose Mourinho, elenmeyi hak ettiklerini dile getirdi. Paris Saint-Germain çalıştırıcısı Laurent Blanc ise; hedeflerinin büyük olduğunu ve çeyrek finale çıkarak önemli bir eşiği geçtiklerini belirtti.

NTV Spor 12.03.2015 - 11:29
"PSG hak etti"

Chelsea, geçtiğimiz yıl çeyrek finalde deplasman golü kuralıyla elediği Paris Saint-Germain'e bu kez aynı kural sayesinde boyun eğdi ve Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 1-1'in rövanşında Paris ekibiyle Stamford Bridge'de karşılaşan mavi-beyazlılar, 2-2 sona eren maç sonunda Devler Ligi'nden elendi. Chelsea Menajeri Jose Mourinho elenmeyi hak ettiklerini dile getirdi.

“2 kornerde savunma yapmayı beceremeyip 2 gol yiyen takım, tur atlamayı hak etmiyor. Bir kişi fazla ve evimizde oynamamıza karşın oyuncularım baskıyı kaldıramadı. Paris Saint-Germain'in işi daha kolaydı. 10 kişi defansif organizasyon kurarak, uzun toplarla oynadılar. Köşe vuruşlarını ve frikikleri kovaladılar. Daha tecrübelilerdi turu hak ettiler.”

Paris Saint-Germain Teknik Direktörü Laurent Blanc ise; iki maçta da iyi oynadıklarını ve turu hak ederek geçtiklerini belirtti. Avrupa'nın zirvesine çıkmak istediklerini dile getiren Fransız teknik direktör, Chelsea'yi eleyerek bu hedeflerinde önemli bir eşiği atladıklarını ifade etti.

 

Sayfa Yükleniyor...