Galatasaray'da savunma alarmı!

Galatasaray, Başakşehir maçı öncesinde savunma sıkıntısı yaşıyor. Semih Kaya, Melo ve Hakan Balta'nın yokluğunda Koray ve Chedjou'nun forma giymesi bekleniyor.

NTV Spor 12.03.2015 - 17:36
Galatasaray'da savunma alarmı!

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak Galatasaray'da savunma alarmı verildi. Semih Kaya ve Melo'nun sakatlığı, Hakan Balta'nın cezalı olması teknik ekibi düşündürüyor.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçına 18 kişilik kadroda iki stoper ile çıkacak. Sarı kırmızılılarda Koray Günter ve Chedjou hazır durumda bulunuyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak maçta Galatasaray'ın savunmasında Günter ve Chedjou forma giyecek.

SEMİH HAZIR DEĞİL
Sakatlığı nedeniyle henüz hazır olmayan Semih Kaya, Başakşehir maçında forma giyemeyecek. Milli futbolcu önümüzdeki hafta oynanacak Kasımpaşa maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

HAKAN BALTA'NIN SON DURUMU
Fenerbahçe maçında sol ayağında ezilme meydana gelen Hakan Balta da 90 dakikayı tamamlayamamıştı. Hakan Balta'nın durumu iyi ancak sarı kart cezası sebebiyle karşılaşmada oynayamayacak. Galatasaray'da zaman zaman stoper olarak görev yapan Melo'nun bel fıtığı ameliyatı olması nedeniyle kadroda yer almayacak.

DZEMAILI ALTERNATİFİ
Başakşehir mücadelesinde yaşanabilecek bir sorunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Dzmeaili'yi stoper adayları arasına aldı. İsviçreli futbolcu, kupadaki Manisaspor maçında ortaya koyduğu futbol ile göz doldurmuştu.

Sarı kırmızılı ekipte altyapıdan yetişen Emre Can Coşkun devre arasında Denizlispor'a kiralanmıştı. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gökhan Zan ise uzun süredir forma giyemiyor.

 

Sayfa Yükleniyor...