Mourinho iddialı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho'nun hedefinde artık yalnızca Premier Lig şampiyonluğu var. Southampton ile oynayacakları maç öncesi basının karşısına geçen Mourinho, lig şampiyonluğu için ilk kez bu kadar iddialı sözler sarfetti. Mourinho, Paris Saint-Germain maçında, Zlatan Ibrahimovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda, oyuncularının hakem üzerinde baskı kurduğu eleştirilerine de yanıt verdi.

NTV Spor 13.03.2015 - 16:49
Mourinho iddialı!

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'e elenen Chelsea, artık tamamen Premier Lig'e konsantre olmuş durumda. Southampton maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan menajer Jose Mourinho, lig şampiyonluğu için iddialı konuştu.
 
Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerine karşın, oyuncularına destek veren Mourinho; "Aynı oyuncularla lig kupasını kazandık ve sezon sonunda Premier Ligi de kazanacağız" dedi. Portekizli menajer sezonu iki kupayla kapamalarının büyük bir başarı olacağını da vurguladı.

Mourinho, Paris Saint-Germain maçında, Zlatan Ibrahimovic'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda, oyuncularının hakem üzerinde baskı kurduğu eleştirilerine de yanıt verdi. Deneyimli çalıştırıcı; "Böyle bir şey tespit edilir ve ceza alırsak, bu cezayı ödeyecekler yine oyuncular olur. Bu kadar basit." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...