Indian Wells'te heyecan sürüyor!

Indian Wells'te ikinci tur maçları tamamlanıyor. Erkeklerde Novak Djokovic ve Andy Murray, kadınlarda ise Maria Sharapova ve Eugenie Bouchard üçüncü tur biletini aldı.

NTV Spor 15.03.2015 - 13:30
Indian Wells'te heyecan sürüyor!

Indian Wells Tenis Turnuvası'nda favoriler yoluna devam ediyor. Erkeklerde son şampiyon Novak Djokovic, Marcos Baghdatis ile karşılaştı. Djokovic, Baghdatis'i 6-1 ve 6-3 biten setlerle yenerek üçüncü tura yükseldi.

Dört numaralı seribaşı Andy Murray, Vasel Pospisil karşısında zorlanmadı. Vospisil'in 35 basit hata yaptığı maçı Murray 6-1 ve 6-3'lük setlerle kazandı.

Üçüncü tura yükselen bir başka isim Kei Nishikori oldu. Nishikori, Birleşik Amerikalı Ryan Harrison'ı 6-4 biten iki set sonunda mağlup etti.

Ivan Dodig ile karşılaşan David Ferrer, ilk setini kaybettiği maçı 2-1 kazanarak üçüncü tur biletini aldı.

Kadınlarda ise Maria Sharapova ve Eugenie Bouchard için zafer vardı. İki numaralı seribaşı Sharapova, Yanina Wickmayer'i ilk sette 6-1 yendi. Wickmayer, ikinci sette daha agresif bir oyun ortaya koysa da Sharapova bu seti de 7-5 kazandı ve üçüncü turda Victoria Azarenka'nın rakibi oldu. Eugenie Bouchard ise Luci Hradecka'yı 6-2 biten setlerle geçti.

Sayfa Yükleniyor...