Oğlu da babasının izinde!

İngiltere Premier Ligi'nde liderlik koltuğunda oturan Chelsea, haftasonunda Southampton ile 1-1 berabere kalırken, maçın önüne geçen açıklama Londra ekibinin menajeri Jose Mourinho'nun oğlundan geldi.

NTV Spor 16.03.2015 - 17:41
Oğlu da babasının izinde!

Zlatan Ibrahimovic'in Paris Saint Germain'in Bordeaux'ya 3-2 yenildiği maç sonrası, "Bu ...'tan ülke PSG'yi haketmiyor" sözlerinin ardından bir aykırı açıklamayı da Jose Mourinho'nun oğlu yaptı.

Chelsea Menajeri Jose Mourinho yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelirken; kimi onu kendi deyimiyle 'özel biri' kimi de "patavatsız" olarak adlandırılır. Oğlu Jose Mourinho Jr da babasının izinden gittiğini gösterdi.

Chelsea, İngiltere Premier Ligi'nde bir maç eksiğiyle Manchester City'nin 6 puan önünde liderliğini sürdürmesine karşın, hafta sonunda takımın Southampton ile 1-1 berabere kaldığı maçta taraftarlar Cesc Fabregas aleyhine tezüharat yaptı. Bu tezahürata kızan Jose Mourinho'nun oğlu Jose Mourinho Jr. taraftarın hareketini utanç verici olarak nitelendirdi.

Aynı zamanda Chelsea genç takımının kalesini de koruyon Jose Mourinho Jr. instagram hesabından taraftarları eleştirirken, "Neden Fabregas'ın Pazar günkü performansını eleştiriyor ve onu suçluyor. Bu bir takım oyunudur. Fabregas, beklendiği gibi iyi oynamamış olabilir ancak mücadele etti. Karakter gösterdi. Kötü Chelsea taraftarı gördüm; ancak Pazar günü en kötüsünü gördüm. Taraftarlar Cesc'i yuhalıyordu" dedi.

Jose Mourinho'nun sezon başında Chelsea taraftarını takımı yeterince desteklemediği yönündeki eleştirilerine atfen, diğer Premier Lig takımlarının "Mourinho haklı, siz ...'tansınız" tezahüratlarına tamamen katıldığını söyleyen Jose Mourinho Jr, "Taraftarımız utanç verici!!!" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun oğlu, açıklamalarının üzerinden bir saat geçmeden paylaşımını sildi.

İşte Mourinho'nun yaptığı ve sosyal medyada yankı bulan paylaşımı:

Sayfa Yükleniyor...