Sergenli Yiğido'ya kupada yan bakılmıyor

Çeyrek final ilk maçında Kayserispor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Medicana Sivasspor, yarı finale yükselmek için avantajlı bir skorla şehre döndü. Böylece Yiğido, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 6 maçta da yenilgi yüzü görmemiş oldu.

NTV Spor 19.03.2015 - 12:02
Sergenli Yiğido'ya kupada yan bakılmıyor

Medicana Sivasspor, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda çıktığı 6 maçın 5'inden galibiyetle, 1'inden beraberlikle ayrılarak başarılı bir grafik çizdi.

Teknik direktör Yalçın yönetiminde, kupada A Grubu'nda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 4-0 ve 2-1, Gaziantepspor'u 2-0 ve Tuzlaspor'u 3-0 yenen, son 16 turunda ise deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Sivasspor, Yalçın döneminde kupada yakaladığı yenilmezlik serisini Kayserispor karşısında da sürdürdü.
     
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında deplasmanda dün Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Sivas ekibi, 7 Nisan'daki ikinci maç için avantajlı bir skorla Sivas'a döndü.
     
Medicana Sivasspor, Yalçın yönetiminde çıktığı 6 kupa maçında rakip fileleri 15 kez havalandırdı, kalesinde ise 4 gol gördü.
     
Sivasspor, Kayserispor ile 7 Nisan'da sahasında yapacağı maçtan iyi bir skorla ayrılarak kupada yarı finale yükselmeyi hedefliyor.

Sayfa Yükleniyor...