"Tek eksiğimiz goldü"

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda Rus ekibi Dinamo Moskova ile 0-0 berabere kalan Napoli'de, teknik direktör Rafael Benitez, takımının rakibi karşısındaki oyunundan memnun olduğunu dile getirerek, "Tek eksiğimiz goldü" dedi.

NTV Spor 19.03.2015 - 22:15
"Tek eksiğimiz goldü"

Benitez, karşılaşma sonrasında katıldığı basın toplantısında, UEFA Avrupa Ligi'ndeki her galibiyetin takımını finale yaklaştırdığını kaydederek, "Kupayı kaldırmamız, takımın genel formu ve bazı oyuncuların ekstra katkısına bağlı" ifadesini kullandı.

CHERCHESOV: İYİ OYNADIK AMA SKORU DEĞİŞTİREMEDİK
Dinamo Moskova Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Napoli karşısında iyi oynadıklarını ancak skoru değiştirecek golleri bulamadıklarını söyledi.

Cherchesov, kupanın güçlü takımlarından Napoli ile oynadıkları iki karşılaşmanın takımın ve oyuncuların seviyesini görmek için önemli olduğunu belirterek, "Napoli karşısında iyi oynadık ancak skoru değiştirecek golleri bulamadık" dedi.

Avrupa Ligi'nde mücadele eden bir takım için yeterli kadro derinliğine sahip olmadıklarını belirten Cherchesov, "Ancak bunlar transfer döneminde değerlendirilecek şeyler. Kadroyu şimdi konuşarak bahane oluşturmak istemiyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...