"İyi mücadele ederek kazandık"

THY Euroleague Top 16 turunda Rusya'nın Nizhny ekibini 79-75 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Dusan Ivkovic, maçın genelinde iyi mücadele ederek kazandıklarını söyledi.

NTV Spor 19.03.2015 - 22:45
"İyi mücadele ederek kazandık"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan tecrübeli başantrenör, gruptan çıkma adına Nizhny ile önemli bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Oyunu genelde iyi kontrol ettik. Rakibin boyalı alandaki eşleşmelerini iyi okuduk ve savunmada yapmamız gerekenleri iyi yaptık. Son 4 dakikada 18 sayı öndeydik ancak kontrolü elimizden kaçırdık. Buradaki sorumluluk bana ait, bunun için çok üzgünüm. Bundan ders çıkarmamız lazım. Çok fazla sakat oyuncumuz olmasına rağmen iyi mücadele ederek galip gelmeyi bildik" diye konuştu.

"OLYMPIAKOS MAÇINA HAZIRLANMALIYIZ"
Sakatlıkları bulunan oyuncularından Furkan Korkmaz'ın dün antrenmanlara başladığını anlatan Ivkovic, "Krstic ise CSKA Moskova maçından beri hiç antrenman yapamadı. Tüm oyuncularımızı sağlıklı hale getirip gelecek hafta Olympiakos ile yapacağımız maça hazırlanmamız lazım" ifadelerini kullandı.

BAGATSKIS: SON BÖLÜMDE BİRAZ DAHA ŞANSLI OLSAYDIK
Nizhny Başantrenörü Ainars Bagatskis ise Anadolu Efes'in karşılaşmada çok istekli bir mücadele sergilediğini anlatarak, "Oyunun kontrolü genelde Anadolu Efes'teydi. Maçın son bölümünde biraz daha şanslı olsaydık, kazanabilirdik. Bugün savunmada gereken performansı gösteremedik. Bizim için önemli bir maçtı ama kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...