"Böyle taraftarın önünde oynamak kolay değil"

Brugge Teknik Direktörü Preudhomme, Beşiktaş galibiyetini NTV Spor'a değerlendirdi.

NTV Spor 20.03.2015 - 00:47
"Böyle taraftarın önünde oynamak kolay değil"

Preudhomme, "Beşiktaş'ın zorlu başlamasını bekliyorduk. Bize çok fazla baskı uyguladılar. Topu çok fazla ayağımızda tutamadık ama şanslar bulduk. Gol kaleciden gelen bir top sonrası geldi. O noktadan sonra farklı bir şekilde denememiz gerekirdi.  Kondisyonumuzun daha iyi olduğunu gösterdik ve ikinci golü bulduk" dedi.
 
Daha önce Beşiktaş taraftarının baskısının kendileri için değil, rakipleri için baskı oluşturacağını söylediğinin hatırlatılması üzerine Preudhomme, "Burada çok fantastik bir atmosfer vardı. Böyle taraftarın önünde oynamak kolay değil.. Bizim 27 bin taraftarımız varken o da güzel aslında, ama diğer tarafta Livervpool'u eledikten sonra grupta ilk sıradayken insanlar daha fazla bir şey bekliyor. Bu kolay bir şey değil" diye konuştu.
 
Çeyrek finale çıktıklarının hatırlatılması üzerine Brugge teknik patronu, "Bizim beklentimiz sadece grupta oynamaktı. Biz iki eleme oynadık. İki defa tur atlayıp gruplara gittik. Avrupa'da çok daha rahatız; çünkü bizden fazla bir şey bekleniyor. Bize grupları kazanmak bile yeterliydi. Çeyrek finale çıktık. Belçika'da kupa kazanmak istiyoruz bu bizim için daha önemli" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...