"Avrupa'ya veda ettik ama..."

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Club Brugge'e 3-1 yenilerek kupadan elenmelerinde dolayı üzüntü içinde olduklarını söyledi.

NTV Spor 20.03.2015 - 01:32
"Avrupa'ya veda ettik ama..."

Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Metin Albayrak, "Çok üzgünüz. Avrupa'ya veda ettik ama hayat da devam ediyor. Öncelikle bizi buraya kadar getirdikleri için futbolcu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Avrupa kupalarında büyük emek harcayarak, çok iyi maçlar kazanarak bizi gururlandırdılar. Ancak hepimiz bu akşamki mağlubiyette dolayı çok üzüntülüyüz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın bu sezon Avrupa kupalarında topladığı puanlarla, lig şampiyonunun UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılmasını sağladığını kaydeden Albayrak, "Buraya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz ve onlardan da özür diliyoruz. Kulübümüzün yaş gününde onlara hediye veremedik. İnşallah seneye Avrupa'da daha üst turlara çıkacağımıza inanıyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarların bazı oyunculara yönelik tepkilerine değinen siyah-beyazlı yönetici, "Bunları kişiselleştirmemek lazım. Takım kötü de olabilir, gününde de olmayabilir ama taraftar olmak demek, takımına destek olmak demektir. Tepki veren çok az  taraftar olduğuna inanıyorum. Buraya gelen 70 bin taraftarın çoğu maç bitiminde alkışladı. Buradan sevinçle ayrılmak istiyorduk ama olmadı" şeklinde konuştu.

Albayrak, "Önümüzde bir lig maçı var. Fenerbahçe karşılaşmasına konsantre olacağız ve yolumuza devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...