Yarı final eşleşmeleri belli oldu

Indian Wells'te ilk yarı final eşleşmeleri belli oldu. Erkeklerde Novak Djokovic, rakibi Bernard Tomic'in turnuvadan çekilmesiyle direkt yarı finale yükseldi ve Andy Murray ile eşleşti. Kadınlarda ise, son şampiyon Flavia Pennetta, Sabine Lisicki'ye elenmekten kurtulamadı.

NTV Spor 20.03.2015 - 14:23
Yarı final eşleşmeleri belli oldu

Indian Wells'te adım adım sona yaklaşılıyor. Erkeklerde bir numaralı seribaşı Novak Djokovic, çeyrek finaldeki rakibi Bernard Tomic, sağlık problemleri nedeniyle turnuvadan çekilince doğrudan yarı finale yükseldi. Djokovic'in yarı finaldeki rakibi Andy Murray oldu. Murray, Feliciano Lopez'i 6-3 ve 6-4'lük setler sonunda yenerek son dörde adını yazdırdı.

Kadınlarda son şampiyon Flavia Pennetta, Maria Sharapova'yı eleyerek dikkatleri üzerine çekse de, Sabine Lisicki engeline takıldı. İlk seti 6-4 alan Lisicki, tie-break'e giden ikinci seti kaybetti. Son sette de kazananı tie-break belirledi ve Lisicki bu kez Pennetta'yı geçerek yarı final biletini aldı.

Jelena Jankovic ise Lesia Tsurenko ile karşılaştı. Jankovic, ilk seti 6-1 aldı. İkinci sette durum 4-1'ken Tsurenko, ayak bileğindeki ağrıdan ötürü oyuna devam edemedi. Böylece Jankovic, Lisicki'nin yarı finaldeki rakibi oldu.

Sayfa Yükleniyor...