Yönetimden tam destek!

Club Brugge'e 3-1 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden siyah-beyazlı takımda futbol komitesi oyunculara teşekkür etti.

NTV Spor 20.03.2015 - 17:47
Yönetimden tam destek!

Avrupa Ligi'nde çeyrek finalin kapısından dönen Beşiktaş'ta, Brugge maçı sonrası soyunma odasındaki sessizliği futbol komitesi bozdu.

Mağlubiyet ve kupaya veda edilmesi nedeniyle morali bozulan teknik heyet ve oyunculara ilk destek futbol komitesinden geldi.

Maçın ardından soyunma odasında oyuncularla biraraya gelen futbol komitesi üyeleri yapılan konuşmada ilk olarak futbolculara bu sezon Avrupa ortaya koydukları performanstan dolayı teşekkür ettiler.

YÖNETİMDEN TAM DESTEK!
Son iki sezonda Avrupa Kupalarında mücadele edemeyen takımın, bu sezon çeyrek finalin kapısından döndüğü hatırlatılırken, Fenerbahçe maçının kazanılması gerekliliğine vurgu yapıldı. Öncelikli hedef olan lig şampiyonluğuna dikkat çekilen konuşmada "Sezon başlarken ilk hedefimiz ligi 1. bitrimekti. Hedefimizde ilerlemeye devam edeceğiz. Herkes başını kaldırsın. Kadıköy'den 3 puan ile dönmek için çalışmalara hemen başlamamız gerekiyor. Size ve teknik heyete güvenimiz tam. Fenebahçe'yi yenerek bu mağlubiyeti de unutturmak sizin elinizde" ifadeleri kullanıldı.

Sayfa Yükleniyor...