"Kazanmak istiyorduk ama..."

PTT 1. Lig'de sahasında Boluspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da teknik direktör Erkan Sözeri, "Bugün kazanmak istiyorduk ama olmadı" dedi.

NTV Spor 21.03.2015 - 17:33
"Kazanmak istiyorduk ama..."

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir maç oynandığını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında çok iyi mücadele ettiklerini ancak çok iyi oynayamadıklarını anlatan Sözeri, şöyle konuştu:

"Maçın ikinci yarısında mücadelenin yanında iyi oynadığımızı düşünüyorum. Pozisyonlar da bulduk ama maalesef bugün golü atan maçı kazanacak bir görüntü vardı. İki takım da bunu başaramadı. Özellikle ikinci yarı iyi oynadığımız dönemde golü bulabilseydik çok daha farklı olacaktı. Bugün kazanmak istiyorduk ama olmadı. Hava ve saha şartları belki mazeret değil ama iki takıma da imkan vermedi."

Mücadeleden dolayı her iki takımın da kutlanması gerektiğini vurgulayan Sözeri, sahada güzel bir mücadele olduğunu dile getirdi.

Sözeri, ortada kazanılan bir puan olduğunu ve bir sonraki maça odaklanacaklarını kaydetti.

REHA ERGİNER: İKİ TAKIMINDA İSTEMEDİĞİ BİR SONUÇ
Boluspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer ise iki takımın da istemediği bir skorla maçın sona erdiğini söyledi.

İki takımın da maçı kazanmak için oynadığını ifade eden Erginer, "Geçen hafta sahamızda çok önemli 3 puan kaybettik. Buraya da 3 puanı telafi etmek amacıyla geldik. Giresunspor da iyi bir konumda, onlar da moralli. Artık bu haftalar yavaş yavaş üst ile altın ayrılacağı, konumların belirleneceği maçlardı. Bu maçlar yukarıya tutunma maçları. Doğal olarak iki takımın da istemediği bir sonuç oldu" diye konuştu.

Erginer, saha koşullarına göre her iki takımın da iyi mücadele ettiğini ve centilmence bir maç olduğunu sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...