Burak'tan ilginç derbi yorumu!

Kasımpaşa galibiyetinin iki mimarı Burak Yılmaz ve Umut Bulut maç sonrası açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 21.03.2015 - 21:52
Burak'tan ilginç derbi yorumu!

Burak Yılmaz karşılaşma hakkında, "Kasımpaşa çok iyi bir takım. Ön tarafta çok iyi oyuncuları var. İlk yarı çok kötü bir duruma düştük. 2-0'dan maç çevirmek çok zor. Her zaman hatalar yapılıp, maç çevrilmez. Bunu biliyoruz. Şampiyonluğa giden yolda böyle maçlar insanı daha da çok havaya sokuyor" dedi.

"YALAN DEĞİL GERÇEKTEN KONUŞTUK"
Maçı kazandıran konuşma hakkında da konuşan Burak Yılmaz, "Yürekten söylüyorum, 2-0'ken içeri girdik. İlk Kasımpaşa maçımız da zordu. 1-0'dan 2-1 çevirdik. Devre arasında maçı çevirebileceğimizi konuştuk. Yalandan değil gerçekten konuştuk" diye konuştu.

"DERBİYLE İLGİLİ FİKRİM VAR AMA..."
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşlerini dile getiren Burak Yılmaz, "Kişisel fikrim var ama bunu söyleyip bazı şeyleri üstüme çekmek istemiyorum. Biz kazandık ya artık ne olursa olsun" açıklamasını yaptı.

UMUT BULUT: İKİNCİ YARI KENETLENİP
Sarı-kırmızılı takımın golcüsü Umut Bulut ise "Kasımpaşa'nın hücum gücü yüksek. İkinci yarı kenetlenip maçı çevireceğimize inanıyorduk. İkinci yarıdaki mücadelelerinden dolayı bütün takımı kutluyorum. Yasin'e de teşekkür ederim. Geçen maç olduğu gibi bana yine asist yaptı" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...