Indian Wells'te dev final!

İndian Wells Finali, son şampiyon Novak Djokovic ile Roger Federer'in düellosuna sahne olacak. Kariyerlerinde 38'inci kez karşı karşıya gelecek ikili için bu final aynı zamanda geçen yılın bir rövanşı niteleğinde olacak.

NTV Spor 22.03.2015 - 14:40
Indian Wells'te dev final!

Indian Welss'te erkekler finalinin adı değişmedi... Şampiyonluk mücadelesinde geçen yıl olduğu gibi Novak Djokovic ve Roger Federer karşılaşacak.

Sezona Avustralya Açık şampiyonluğu ile başlayan dünya bir numarası Djokovic, yarı finalde Andy Murray'e ağır bir yenilgi yaşatarak final biletini aldı. Sırp raket, Murray'i 6-2 ve 6-3'lük setlerle yendi. Bu sonuç aynı zamanda Murray'nin, Djokovic karşısında 2007'den bu yana aldığı en ağır sert zemin yenilgisi olarak kayıtlara geçti.

Roger Federer'in yarı finaldeki rakibi ise Milos Raonic'ti... Maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan İsviçreli raket, Raonic'i 7-6 ve 6-4 biten setlerle mağlup etti. Böylece Djokovic ve Federer kariyerlerinde 38'inci kez eşleşti.

Bu final aynı zamanda geçen yılın bir rövanşı niteliğinde. Geçen sene heyecanlı bir mücadeleye sahne olan maçı üç set sonunda kazananan Djokovic olmuştu. Ancak ikilinin son dört randevusunun üçünde galip gelen taraf Federer. Üstelik sezon başından bu yana oldukça formda bir görüntü çizen Federer, Indian Wells'te rakiplerine set dahi kaybetmeden finale yükseldi. Bakalım dünya bir ve iki numarasının kozlarını paylaşacağı bu finalde, Djokovic son şampiyon unvanını koruyabilecek mi? Yoksa 17 grand slam şampiyonu Federer, geçen yılın rövanşını alarak Indian Wells'in yeni şampiyonu mu olacak?

 

Sayfa Yükleniyor...