"Birlikte yürüyeceğimiz bir hedef var"

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Akhisar Belediyespor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor'un 30 yıllık hedefi ve beklentisinin olduğunu, bunun da birlikte yürünerek gerçekleştirilebileceğini söyledi.

NTV Spor 22.03.2015 - 19:45
"Birlikte yürüyeceğimiz bir hedef var"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Akhisar Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oynayarak kazandıklarını belirterek, "Aksiyonları bol bir maçtı. Bugün de farklı bir söylemle birazcık eğlenceli, keyifli bir akşamdı" dedi.

"Trabzonspor'un 30 yıllık beklentisi, hedefi var" diyen Yanal, "Birlikte yürünecek bir hedef bu. Tek başına yürünülecek bir hedef değil. Keşke ben tek başıma düğmeye bassam da halledebilsem. Bütün dinamikleri devre soktuğumuzda bu birlikteliği yaşadığımızda başarı olabilecek süreç olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
     
Sakat oyunculardan Deniz Yılmaz'ın aralarına katıldığını ve iyi bir performans ortaya koyduğunu anlatan Yanal, kaleci Onur hariç diğer sakat oyuncuların da milli takım arasında takıma katılarak Galatasaray maçına kadar yetişeceğini düşündüklerini bildirdi.
     
Yanal, dedikodu mekanizmasıyla iş yapmadıklarını dile getirerek, "Herkesle birebir konuşuyor, görüşüyoruz. Hiçbir zaman ne medya yoluyla konuşur, mesaj veririm. İhtiyacım olan görüşmeleri karşılıklı oturur konuşurum. Tercih ettiğim bir yol değildir" diye konuştu.
     
Yanal, Kevin Constant'ın durumuna ilişkin ise, "Constant kadro dışıdır. Ben kadroda bulunmasını istemiyorum. Bunu net biçimde defalarca söyledim. Bu konuda herhangi girişim olmadı" dedi.

Trabzonspor'un kalecisi Hakan Arıkan ise geçen hafta aldıkları mağlubiyet için üzgün olduklarını ifade ederek, "Tabii ki mağlup olmayı hiçbir takım istemez ama geçtiğimiz hafta yapmak istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bugün ise çok iyi bir performans sergiledik ve çok iyi mücadele ettik. Biz Trabzonsporuz, her maçı kazanmak için sahaya çıkarız. Sezonun ikinci yarısında çok iyi bir performans sergiledik bunu devam ettirmek istiyoruz. Yukarılara doğru tırmanmak istiyoruz" yorumunu yaptı.

Sayfa Yükleniyor...