Chelsea kolayı zorlaştırdı

İngiltere Ligi lideri, 9. dakikada 2-0 öne geçtiği Hull City deplasmanında Remy'nin 77'deki golüyle 3-2'lik galibiyete ulaştı.

NTV Spor 22.03.2015 - 19:56
Chelsea kolayı zorlaştırdı

İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, 9 dakikada 2-0 öne geçtiği Hull deplasmanında, Remy'nin 77'deki golüyle 3-2 kazandı.

Chelsea maça fırtına gibi başladı ve 1 dakika 30. saniyede öne geçti. Mavilerin Belçikalı yıldızı Eden Hazard, Diego Costa'dan orta sahada aldığı pasla ilerleyip sert bir vuruşla köşeden topu filelerle buluşturdu.

9'da fark ikiye yükseldi. Cesc Fabregas'ın pasında soldan ceza sahasına giren Diego Costa, dar açıdan nefis bir şutla kaleci McGregor'un yanından golü attı.

26'da Andrew Robertson'ın savunmadan iki oyuncudan nefis sıyrılıp yerden kaleye paralel ortasında Ahmed El Mohamady, Hull'un golünü kaydetti.

28'de Ivanovic'in geri pasında kaleci Thibaut Courtois'nın ayağından açan topu kapan Abel Hernandez, beş ay sonra ilk golünü attı ve skor bir anda 2-0'dan 2-2'ye geldi.

77'de Loic Remy, oyuna girdikten sadece iki dakika sonra, Willian'ın yerden ortasında Chelsea'ye 3-2'lik galibiyeti getiren golü kaydetti.

Bu sonuçla Chelsea, bir maç eksiğiyle, Manchester City'nin altı puan önünde liderliğini sürdürdü.

Everton ise Queens Park Rangers deplasmanında 2-1 kazandı. Everton'ın gollerini 19'da Coleman ve 77'de Lennon atarken, QPR'ın tek golü 65'te Vargas'tan geldi.

 

Sayfa Yükleniyor...