Vardar'dan sert açıklama!

Beşiktaş'ta takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar, Fenerbahçe maçının ardından sert açıklamalarda bulundu. 90 dakikayı "Maç eşit şartlarda oynanmadı" ifadeleriyle değerlendiren Vardar, Fenerbahçeli bazı oyuncularla maçın hakemine tepki gösterdi.

NTV Spor 23.03.2015 - 00:18
Vardar'dan sert açıklama!

Beşiktaş'ta takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar, Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Karşılaşmanın ardından sert açıklamalarda bulunan Vardar, Fenerbahçeli bazı oyuncularla maçın hakemine tepki gösterdi.

Fenerbahçe'nin kendi üzerlerinde baskı oluşturduğunu ifade eden Vardar, “Çok baskıklı bir maç oldu. Çok fazla baskı yedik. Fenerbahçe saha içinde değil saha dışındaki olaylarda da çok tecrübeli bir takım. Keşke böyle şeyler olmasaydı. Böyle şeyler çok sık olmaya başladı. İlk maçta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda da böyle şeylerle karşılaşmıştık” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin gözbebeği hakemlerinden Fırat hoca, bugün sahada gösterdiği yönetimle yine Türkiye'nin gururu olduğunu kanıtladı. Müthiş bir yönetim gösterdi. Diğer güzide kulübümüzün oyuncularıyla hep birlikte maçı yönettiler. Hayırlı olsun başka bir şey diyemiyorum. Çünkü bu insanlar Türkiye için çok önemli insanlar. Ancak bugün maçın eşit şartlarda oynanmadığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...