"Affeden hesabı öder"

Dünyanın yakından takip ettiği El Clasico'da Barcelona güldü, bugün gazeteler Katalan devini yazdı. Gazeteler Barcelona'nın şampiyonluğa daha da yakınlaştığını iddia ederken, Real teknik patronu Carlo Ancelotti, şampiyonluk yolunda yara aldıklarını kabul etti.

NTV Spor 23.03.2015 - 11:01
"Affeden hesabı öder"

İspanya'da La Liga'nın 28. haftasında oynanan ve "El Clasico" olarak adlandırılan Barcelona ile Real Madrid karşılaşmasında gülen taraf Katalanlar oldu. Camp Nou'da oynanan mücadeleyi 2-1'lik bir skorla kazanan Barcelona, bu galibiyetle ezeli rakibi karşısında puan farkını 4'e çıkarırken, İspanyol basını, Katalan ekibin şampiyonluğa yakın olduğunu yazdı.
 
Ülkenin önde gelen spor gazeteleri Real Madrid'in Barcelona karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen son vuruşlarda başarısız olduğuna dikkat çekti. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bu mağlubiyetin şampiyonluk yolunda kendilerine zarar verdiğini kabul etti, ancak takımının son maça kadar mücadeleye devam edeceğine dikkat çekti. Buna karşılık Barcelona'nın teknik direktörü Luis Enrique ise henüz önlerinde 10 karşılaşmanın daha olduğunu hatırlatarak, takımının lider olmayı hak ettiğini, özellikle ilk yarıda zorlanmalarına rağmen Luis Suarez'in attığı gol ile oldukça rahatladıklarını itiraf etti.
 
İspanya'nın en çok okunan spor gazetelerinden Marca, başlığında "Bu kadar çok affedersen, sonuca katlanırsın" ifadesini kullandı. Gazete, aradaki 4 puanın önemli olduğunu vurgulayarak, ligin henüz kapanmadığını ifade etti. Diario As gazetesi ise, "Affeden hesabı öder" başlığını attı. Gazete ayrıca, Luis Suarez'i ön plana çıkararak, attığı golün güzelliğine değindi. Katalanların gazetelerinden El Mundo Deportivo da başlığında, "Artı 4 Barcelona" ifadesini kullandı. Gazete, Suarez ile Mathieu'nun gollerinin Real Madrid'i gömdüğünü kaydederek, aradaki 4 puan farkının şampiyon olmaya yeteceğini iddia etti. Sport gazetesi ise, "Real Madrid'e şampiyon usulü darbe" başlığını kullandı.

Sayfa Yükleniyor...