Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı mı? ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı bileti fiyatları ne kadar?

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te başlayacak karşılaşma Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Bordo mavili taraftarlar, Batı Tribünü ve Güney Kale Arkası Tribününde yer alırken siyah-beyazlılar ise Doğu Tribün ve Kuzey Kale Arkasında oturacak. Ziraat Türkiye Kupası final biletlerinin satışa sunulacağı saat ve fiyatları belli oldu. Bir kişi kendisi ile birlikte toplam iki kişi adına bilet satın alabilecek. Peki Beşiktaş - Trabzonspor maç biletleri satışa çıktı mı? Ziraat Türkiye Kupası final maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte, biletlerin satışa sunulacağı tarih…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 17:19
Ziraat Türkiye Kupası final maçı biletleri satışa çıktı mı? ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı bileti fiyatları ne kadar?

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak final mücadelesinin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanmasına karar verildi. İki takımın taraftarlarının da karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi beklenirken biletlerin satışa sunulacağı gün ve saat belli oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor’dan açıklamalar geldi. Biletler internet üzerinden alındığı gibi Trabzon'da Papara Park ve Passolig Meydan gişeleri, İstanbul'da ise Atatürk Olimpiyat Stadyumu ve Beşiktaş Park gişelerinden alınabilecek. Müsabakada sadece e-bilet uygulaması yapılacak, kağıt bilet ve PDF bilet uygulaması yapılmayacaktır. Peki Beşiktaş Trabzonspor maçı bilet fiyatları ne kadar? İşte, yapılan açıklama…

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI?

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Beşiktaş ile Trabzosnpor arasında oynanacak Ziraat Final maçının biletleri 17 Mayıs Cuma günü (Yarın) saat 16.00'da satışa sunulacak.

Beşiktaş taraftarı Doğu Tribünü bilet fiyatları 1.000 TL olurken Kuzey kale Arkası 500 TL olarak belirlendi.

Trabzonspor taraftarı, Batı Tribünü: 1000 TL ve Güney Kale Arkası Tribünü: 500 TL olacak.

Güvenlikle ilgili alınan karar gereği satışa sunulacak biletleri sadece Trabzonspor Logolu Passolig kart sahipleri ve Beşiktaş JK logolu kart sahipleri satın alabilecektir.

BEŞİKTAŞ - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde, 23 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...