Hollanda basını gergin!

EURO 2016 Elemeleri’nde Türkiye ile karşılaşan Hollanda, Wesley Sneijder'in duraklama dakikalarında bulduğu golle 1-1 berabere kaldı. Bu maç Hollanda ve Avrupa basınının gündeminde geniş yer tuttu.

NTV Spor 29.03.2015 - 11:09
Hollanda basını gergin!

De Telegraaf, Wesley Sneijder'in Hollanda'nın umudu olduğunu yazdı. Gazete, Hollanda'nın duraklama dakikalarında bulduğu golle Türkiye ile 1-1 beraber kalmasına karşın EURO 2016 yolunda zorlandığını belirtti. Gazete ayrıca, Türkiye'deki maçın daha zorlu geçeceği değerlendirmesinde bulundu.

Volkskrant Gazetesi, kapak sayfasında Daley Blind'in açıklamalarına yer verdi. Türkiye karşısında 1 puanı son anda kurtardıklarını söyleyen Blind "Bundan sonraki maçlarda hata yapma şansımız yok. Daha dikkatli oynamalıyız. Maç içersinde ise daha kararlı mücadele etmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Spits Gazetesi, Hollanda'nın kritik bir yenilgiden kurtulduğuna dikkat çekerken, Amsterdam Arena'daki atmosfere değindi. Burak Yılmaz'ın golüyle tribünlerin coştuğunu yazan gazete, Türkiye'nin deplasman baskısı yaşamadığını belirtti. Hollanda, bu sonuçla A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda'nın ardından üçüncü sırada yer aldı.

Eurosport, Hollanda'yı kurtaran ismin Wesley Sneijder olduğunu aktardı. Eurosport, Hollanda'da üstün taraf olduğunu ancak Türkiye'nin pozisyonlar bulmasına engel olamadığını yazdı.


 

Sayfa Yükleniyor...