İspanyollar şapka çıkardı!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Hollanda karşısında 1-1 berabere kalan Türkiye A Milli Futbol Takımı, İspanyol basını tarafından büyük takdir topladı.

NTV Spor 29.03.2015 - 11:46
İspanyollar şapka çıkardı!

Türkiye'nin ortaya koyduğu futbola şapka çıkaran İspanya gazeteleri, Hollanda'nın son yıllardaki en aciz futbolunu Türkiye'ye karşı ortaya koyduğunu ileri sürdü. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den de övgüyle bahseden gazeteler, tecrübeli teknik adamın Hiddink'in fişini çekmesine ramak kala beraberlik golü ile yıkıldığını belirtti. 

"CAN HAVLİYLE KURTARDI"
Marca Gazetesi, "Hollanda bir puanı can havliyle kurtardı" başlığını atarak, uzatmalarda gelen golün bu takımı hedefe yaklaştırmayacağını savundu. Gazete ayrıca Hollanda'nın beraberliğe sevinirken Türkiye'nin üzüldüğünü vurgulayarak, bunda Türk Milli Takımı'nın ortaya koyduğu başarılı futbolun büyük rolü olduğunu ifade etti.

"DEPRESYONA SOKTU"
As Gazetesi ise, "Huntelaar uzatmalarda takımını kurtardı" başlığını attı. Amsterdam Arena'da Hollanda'nın böylesine aciz duruma çok az düştüğüne dikkat çeken gazete, Fatih Terim'in bu takımı depresyona soktuğunu iddia etti.

"FUTBOL DERSİ"
El Mundo Gazetesi, "Hollanda daha kötüsünden kurtuldu" başlığında Türk millilerin son dünya üçüncüsü Hollanda'ya futbol dersi verdiğini ifade etti. ABC Gazetesi de, "Türkiye Hollanda'yı sürprizden kurtardı" başlığını atarak turuncuların bir sonraki durağının İspanya Milli Takımı olacağına işaret etti.

Sayfa Yükleniyor...