Enes Kanter'den çarpıcı açıklamalar!

Oklahoma City Thunder'da sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Enes Kanter, eski takımı Utah Jazz hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oklahoma City'ye gelmeden önce basketbol oynamaktan hiç hoşlanmadığını belirten Enes, artık kazanan bir takımın parçası olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 29.03.2015 - 20:24
Enes Kanter'den çarpıcı açıklamalar!

Utah Jazz'dan takasla Oklahoma City'ye gelen Enes Kanter, eski takımı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NBA kariyerinde Oklahoma City Thunder'a gelmeden önce basketbol oynamaktan hiç hoşlanmadığını söyleyen Enes Kanter, kazanan bir takımın parçası olduğu için kendini çok mutlu hissetiğini belirtti. 

Oklahoma City Thunder formasıyla Utah Jazz deplasmanına ilk kez çıkan Enes Kanter, 94-88'lik skorla mağlup oldukları karşılaşmadan önce Oklahoma City'de oynamanın çok daha farklı bir tecrübe olduğunu belirterek, “Oklahoma City'de basketbol oynamayı seviyorum. Daha önce böyle bir tecrübem olmamıştı. Yeni takımımda çok rahatım ve her şey olması gerektiği şekilde. Bu takımın formasını giymekten çok mutluyum” şeklinde konuştu.

Yeni takımıyla yakaladığı çıkışı Utah karşısında da sürdüren ve karşılaşmayı 18 sayı ve 11 ribaundluk bir performansla noktalayan Enes, sahaya girerken ve maç esnasında topu her eline aldığında tribünlerden tepki aldığının hatırlatılması üzerine, “Bu tarz şeyleri gerçekten hiç umursamıyorum. Baskı altında oynamayı seviyorum, yuhalamaların benim için hiçbir anlamı yoktu. Benim için diğer normal sezon maçlarından farksızdı. Burada olanların bir parçasıymışım gibi hissetmedim, o yüzden sadece bir normal sezon maçıydı. Buraya geldik ve gidiyoruz. Hepsi bu” dedi.

Kanter, 8 maç üst üste double double yaparak Shawn Kemp'in 1996 yılında 10 maçlık double-double serisinin ardından kulübün en uzun double-double serine imza attı.

Yeni takımıyla yakaladığı çıkışı değerlendiren Kanter, “Bence fark, burada basketbol oynamaktan hoşlanmam. En önemli şeyin bu olduğunu düşünüyorum. NBA kariyerimde daha önce basketbol oynamaktan hiç hoşlanmadım. İlk kez Oklahoma City'de takımım, taraftarlar, takım arkadaşlarım, antrenörlerim ve herkes için basketbol oynuyormuşum gibi hissettim" şeklinde konuştu.

Utah Jazz'da yaşadığı hayal kırıklığını da anlatan Enes, “Bu sadece 1 ya da 2 maçlık bir hayal kırıklığı değildi. 3.5 yıllık bir hayal kırıklığıydı. Ben takasın iki tarafın da istediği gibi gittiğini düşünüyorum ve iki taraf için de mutluyum. Oklahoma City Thunder gibi kazanan bir takımın parçası olmaktan kesinlikle çok mutluyum. İleride her şey çok daha iyi olacak” dedi.

Sayfa Yükleniyor...