Tiger Woods'un düşüşü!

Şubat ayında golfe süresiz ara verdiğini açıklayan dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, 1996'dan bu yana ilk kez dünya sıralamasında ilk 100'ün dışında kaldı.

NTV Spor 30.03.2015 - 13:35
Tiger Woods'un düşüşü!

Golf tarihinin en başarılı isimleri arasında yer alan Tiger Woods, dünya sıralamasında ilk 100'ün dışında kaldığında takvimler Eylül 1996'yı gösteriyordu. Woods, bundan yalnızca bir yıl sonra dört büyük turnuvadan biri olan Amerika Açık'ı kazanarak, dünyanın bir numaralı golfçüsü olmuştu. Ardından 683 hafta dünya sıralamasının zirvesinde kalarak bir rekora imza atan Woods, bundan tam 19 yıl sonra ilk kez; ilk 100'ün dışında kaldı.

14 büyük turnuva şampiyonluğu bulunan 39 yaşındaki Woods'un bu düşüşü bir yıldır sürüyor. Birleşik Amerikalı golfçü, geçen yıl belinden ameliyat geçirmiş ve Phoenix Open'da kariyerinin en kötü skorunu yapmıştı. Ardından da Torrey Pines'ta çok başarısız bir performans göstermişti. Woods bunun üzerine şubat ayında golfe süresiz ara verdiğini duyurmuştu.

Woods, konuyla ilgili yaptığı son açıklamada, 9 Nisan'da başlayacak sezonun ilk büyük turnuvası Masters'a kadar eski performansına kavuşacağı yönünde umutlu olduğunu söyledi.

Sayfa Yükleniyor...