Adım adım Manchester United'a!

Yaz transfer döneminin gözde isimlerinden biri olması beklenen Memphis Depay'ın Manchester United'a imza atacağı öne sürüldü.

NTV Spor 31.03.2015 - 10:48
Adım adım Manchester United'a!

PSV Eindhoven, Memphis Depay'ın sezon sonunda kulüpten ayrılacağını açıklamasına karşın, oyuncunun menajeri henüz kimseyle görüşmediklerini söyledi. Buna rağmen Hollanda Milli Takım forması da giyen oyuncu için Liverpool ve Tottenham da devreye girdiği; ancak Manchester United'ın daha avantajlı olduğu bildirildi. Manchester United ile PSV yönetimleri ve oyuncunun menajerlik şirketi arasındaki ilişkilerin güçlü olduğu hatırlatılırken, Kırmızı Şeytanların teknik patronu Louis van Gaal'in de Depay'i istediği vurgulandı.

Geçen yıl Hollanda Milli Takımı'na çağrılan Depay ile Louis van Gaal görüştüğü ortaya çıkmış; ancak transferin 2015-16 başına kaldığı iddiaları basına yansımıştı.

PSV Teknik Direktörü Phillip Cocu da Memphis Depay için çok sayıda teklif geldiğini ave sezon sonunda ayrılacağını açıklamasına karşın, oyuncunu menajeri Kees Ploegsma oyuncunun hala PSV'yle kontratı olduğunu ve henüz bir kulüple masaya oturmadıklarını söyledi.

Sayfa Yükleniyor...